Serdecznie zachęcamy do obejrzenia wyjątkowego wywiadu z panem Gerardem Tomasznym, który od lat prowadzi zakład przetwórstwa mięsnego, przekazany mu przez ojca, Antoniego! To historia nie tylko rodzinnej tradycji, ale także pasji, pracy i zaangażowania, które trwają od pokoleń. Dziś zakład prowadzi jego syn Adam wraz z żoną Basią i córką Olą, kontynuując dzieło, które już wkrótce będzie obchodzić 90-lecie istnienia.
Wywiad to doskonała okazja, by poznać historię tej wyjątkowej firmy, która zbudowała swoją markę na solidnych fundamentach wartości rodzinnych. Zachęcamy do obejrzenia i odkrycia fascynującej historii tego zakładu, który od lat dostarcza najwyższej jakości produkty mięsne!
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Tomaszny
Wodzisławski Hub Przedsiębiorczości jest współfinansowany ze środków Narodowy Instytut Wolności – Centrum Rozwoju Społeczeństwa Obywatelskiego w ramach #korpusSolidarności. Komitet do spraw pożytku publicznego.